Dentur yeni binasına taşındı

Dentur Avrasya yönetim merkezini, fiziki şartların yetersizliği nedeniyle Beşiktaş’taki eski binalarından Altunizade’de bulunan 750 metrekarelik yeni binalarına taşıdı.

Dentur Avrasya yönetim merkezini, fiziki şartların yetersizliği nedeniyle Beşiktaş’taki eski binalarından Altunizade’de bulunan 750 metrekarelik yeni binalarına taşıdı.

Son derece özel döşenen ve suluboya tekne ve deniz resimleri ile donatılmış binada her ince detay düşünülmüş. Daha iyi hizmet anlayışı ile hareket eden Dentur Avrasya yetkilileri, Altunizade’yi denizcilik sektöründeki birçok firmanın burada bulunması nedeniyle tercih ettiklerini belirttiler.

750 metrekarelik yeni binalarından memnuniyetlerini ifade eden Dentur Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Morgül, “Beşiktaş’taki binamız yetersiz geliyordu. Bu nedenle taşınma gereği duyduk. Altunizade’ye taşınarak denizcilik camiasına daha yakın olduk” şeklinde konuştu. Binayı gezdiren ve yeni yönetim merkezi ile ilgili bilgiler veren Başkan Şenol Morgül, dünyadaki ekonomik krizden etkilenen denizcilik sektöründe yaşanan sıkıntıların da, birlik ve beraberlik içinde en kısa zamanda aşılacağı mesajı verdi.

Virahaber

GÜNCEL Haberleri

Kruvaziyerde Değişen Rotalar Türkiye İçin Yeni Fırsatlar Doğuruyor
Muğla, Ekim Ayında 133,4 Milyon Dolarlık İhracat Gerçekleştirdi
Yunanistan’ın Midilli Adası’na Türk Tatilciler Rekoru Kırıldı
Bodrum-Fethiye Arasında Fırtına Uyarısı
Birecik’te 5 Bidon Balık İçin 103 Bin Lira Ceza