Dev gemi yat limanına yöneldi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesine gelen "Mariner Of The Seas" adlı gemi, hata sonucu yat limanına yöneldi.

Bahama bandıralı, 3 bin yolcusu ve bin 200 mürettebatı bulunan gemi, daha sonra bir pilot tekne ve römorkör yardımıyla Kuşadası Limanı'na götürüldü.

Aydın'ın Kuşadası ilçesine gelen "Mariner Of The Seas" adlı gemi, hata sonucu yat limanına yöneldi. Bahama bandıralı, 3 bin yolcusu ve bin 200 mürettebatı bulunan gemi, daha sonra bir pilot tekne ve römorkör yardımıyla Kuşadası Limanı'na götürüldü.

Önceki yıllarda "Sky Wonder" adlı bir yolcu gemisinin karaya oturmasından sonra gemilerin yanaşmasına daha çok dikkat gösteriliyor. Bugün de saat 07.00'de limana demirlemesi gereken Mariner Of The Seas, birden Kuşadası Yat Limanı'na yönelmesi, kıyıda heyecanlı dakikalar yaşattı. Geminin, limana ters yanaşması gerekirken düz olarak geldiği, dönmek için marinaya yöneldiği ifade edildi.
 

timeturk.com

GÜNCEL Haberleri

Türk Savunma Sanayiinden Malezya’ya Güçlü İmza: STM, Dört Ayda Üç Korveti Denize İndirdi
Dev Vinç Gemisi İstanbul Boğazı'ndan Geçti
Ege Denizi’nin En Büyük Mercan Ormanı
14. TAYK – Eker Olympos Regatta için geri sayım başladı
Rotamız TEKNOFEST Mavi Vatan