Dikkat! Kuzey Ege’de fırtına uyarısı

Balıkesir Valiliği Kuzey Ege’de cuma gününe kadar lodos fırtınasının etkili olacağını duyurdu ve vatandaşları gerekli tedbirleri alması konusunda uyardı.

Balıkesir Valiliği Kuzey Ege’de cuma gününe kadar lodos fırtınasının etkili olacağını duyurdu. Valiliğin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda "Kuzey Ege'de güney ve güneybatı, kıyı kesimlerde zaman zaman güneydoğu yönlerden esen rüzgarın, bugüne öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Fırtınanın; Cuma günü (yarın) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınanın oluşturması muhtemel olumsuzluklara karşı denizcilerimizin ve balıkçılarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Ege Denizi'nde Kuvvetli Fırtına Uyarısı
Çanakkale’de 29 Kaçak Göçmen Yakalandı
Mavi Ekonomi Davos Gündeminde: Türk Girişimi NESEA’dan Denizlere Restoratif Dokunuş
Bodrum-Kaş Arasında Denizlerde Fırtına Uyarısı
Denizli’nin Ocak Ayı İhracatı 370 Milyon Dolar Oldu