Doka yurtdışı tanıtımlarına devam ediyor

Yurtdışı tanıtımlara hız veren DOKA, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinin en büyük alışveriş merkezi Red Sea Mall’de bölgeyi tanıtan stant açtı.

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane’nin birlikte tanıtıldığı standın açılışını Heyet Başkanı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Suudi Prensi Abdallah Bin Suud Bin Mohammed Alsuud yaptı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, söz konusu tanıtım organizasyonunun çok başarılı geçtiğini, Suudi Arabistan’ın turizm konusunda en önemli pazarı konumunda olan Doğu Karadeniz Bölgesinin Cidde’de DOKA tarafından gerçekleştirilen bir organizasyon ile tanıtımını gerçekleştirdiklerini, fuara kurumlar haricinde bölgede faaliyet gösteren seyahat acenteleri firmalarının da katılım gerçekleştirdiğini, acentelerin bu kapsamda tanıtım ve işbirliği bağlantıları yaptıklarını dile getirdi.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

İSTUR, Turizm Dernekler Federasyonu’nun Kuruluş Çalışmalarını Başlattı
Osman Gazi Yüzer Üretim Platformu, Sakarya Gaz Sahası’na Uğurlandı
Trabzon'da Üretilen Zırhlı Bot Özellikleri ile Dikkat Çekiyor
Gökçeada Rahatsızlanan Vatandaş Sahil Güvenlik Botu ile Tahliye Edildi
Lodosun Batırdığı Tekneler Vinçle Denizden Çıkarılıyor