DTO Aliağa şubesi ziyaretlerini sürdürüyor

Geç­ti­ği­miz gün­ler­de kurulan IMEAK Deniz Ti­ca­ret Odası Ali­ağa Şu­be­si Yö­ne­tim Kuru­lu, ta­nış­ma zi­ya­ret­le­ri­ni ger­çek­leş­ti­ri­yor.

İzmir Va­li­li­ği, İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü, Çevre İl Mü­dür­lü­ğü, Si­ya­si Parti İl Baş­kan­la­rı, Aliağa Belediye Başkanlığı, Güm­rük Baş Mü­dür­lü­ğü ve Sivil Top­lum Ku­ru­luş­la­rı­na zi­ya­ret ger­çek­leş­ti­ren Deniz Ti­ca­ret Odası Yö­ne­ti­mi, önü­müz­de­ki gün­ler­de de zi­ya­ret­le­ri­ne devam edecek. Zi­ya­ret­ler­de, viz­yon ve mis­yo­nu­na de­ği­nen IMEAK Deniz Ti­ca­ret Odası Ali­ağa Şu­be­si Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Adem Şim­şek, “Zi­ya­ret­le­ri­mi­zin asıl amacı, ku­ru­lu­şu­mu­zu bil­dir­mek bu­nun­la bir­lik­te üye­le­ri­mi­ze ve de va­tan­daş­la­ra neler ya­pa­bi­le­ce­ği­mi­zi, de­ni­zi nasıl daha çok sev­di­re­bi­le­ce­ği­mi­zi an­lat­mak. 1 Ekim Pazartesi günü Ali­ağa Ti­ca­ret Odası Top­lan­tı Sa­lo­nu’nda ka­tı­lı­mın yoğun ol­ma­sı­nı bek­le­di­ği­miz ilk Mec­lis top­lan­tı­mı­zı ger­çek­leş­ti­re­ce­ğiz” dedi. Eski Foça, Ber­ga­ma, Di­ki­li, Ay­va­lık ve Me­ne­men dahil olmak üzere top­lam­da 152 üyelerinin olduğunu belirten Başkan Şimşek, “Odamıza kayıt olmaya gelen yeni üyelerimiz var. Buda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Ger­çek­leş­ti­ri­lecek olan mec­lis top­lan­tı­sıy­la birlikte taş­la­rın daha da ye­ri­ne otu­ra­ca­ğı­nı söy­le­yen Şim­şek, ”İler­le­yen gün­ler­de be­lir­li pe­ri­yot­lar­da ger­çek­leş­tir­me­yi plan­la­dı­ğı­mız sek­tö­rel top­lan­tı­lar ile üye­le­ri­mi­zin so­run­la­rı din­le­ye­rek, çö­züm­ler üre­te­ce­ğiz ve üst düzey bü­rok­rat­la­ra so­run­la­rı ile­te­ce­ğiz” şek­lin­de ko­nuş­tu.

“ALİAĞA ŞUBESİ’NİN FAR­KIN­DA­LI­ĞI­NI YA­RA­TA­CA­ĞIZ”

Ger­çek­leş­ti­re­cek­le­ri pro­je­ler­le Deniz Ti­ca­ret Odası’nın Aliağa’da bir far­kın­da­lı­ğı­nın olması için ge­rek­en her şeyi yapacaklarının al­tı­nı çizerek, Ali­ağa­lı de­niz­ci­ler ve iş adam­la­rı ola­rak güzel bir at­mos­fer ya­ka­lan­dı­ğı­nı öne süren Baş­kan Şim­şek, “Bu­gü­ne kadar almış ol­du­ğu­muz tak­dir­le­re layık ol­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğız. Mec­lis top­lan­tı­sı­nın ar­dın­dan Ali­ağa Kay­ma­kam­lı­ğı, Ali­ağa Güm­rük Mü­dür­lü­ğü, İlçe Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü ve Ali­ağa Ti­ca­ret Odası ile güzel bir da­ya­nış­ma içe­ri­sin­de iyi işler ya­pa­ca­ğı­mı­za emi­nim. Deniz Ti­ca­ret Odası ola­rak Ali­ağa’nın ek­sik­lik­le­ri ko­nu­sun­da üze­ri­mi­ze ne dü­şü­yor­sa yap­ma­ya ve katkı koy­ma­ya ha­zı­rız” dedi.

Vira Haber

Deniz Ticaret Odası Haberleri

Tamer Kıran Karadağ Cumhuriyeti'nde Resmi Temaslarda Bulundu
İMEAK Deniz Ticaret Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
İMEAK DTO Geleneksel İftar Yemeği Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti
İMEAK DTO 10. Dönem 4. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı
İMEAK DTO Aliağa’dan İftar Programı