DTO’da gerçekleştirilecek BİMCO seminerleri

Baltık ve Uluslararası Denizcilik Konseyi (The Baltic and International Maritime Council-BIMCO) tarafından Deniz Ticaret Odası Meclis salonunda mart ayında seminerler düzenlenecek.

Düzenlenecek seminerler şunlar:

23-24 Mart 2020: Alım ve Satım Semineri (Sale and Purchase Seminar)

Seminerde, gemi alım satım süreçlerinin ve mekanizmalarının arka planı, gemilerin fiziksel durumları, satış fiyatları, piyasa değerleri, satış vergileri ve masrafları, ödeme yöntemleri, anlaşmazlık çözümüne ilişkin analizlerin incelenmesi ve anlaşma hükümleri gibi konular ele alınacak olup, seminer süresince vaka çalışmalarına da yer verilecektir. Kontenjan sınırlı olup söz konusu seminerin detaylarına https://www.bimco.org/training/courses/2020/0324_sale-and-purchase_istanbul sayfasından bakabilirsiniz.

25-27 Mart 2020 : Emtia Ticareti ve Kiralamaya ilişkin İleri Düzey Seminer (Commodity Trading and Chartering Masterclass)

Seminerde, mal satış sözleşmeleri ilkeleri ve yaygın kullanım şekilleri, satış, sigorta ve taşıma sözleşmeleri arasındaki ilişki, armatörler ve kiracıların görevleri, konşimento ve teminat mektubu hususları ele alınacaktır. Bahse konu seminere kontenjan sınırlı olup, seminere ilişkin detaylı bilgilere https://www.bimco.org/training/courses/2020/0325_commodity-trading-and-chartering_istanbul internet adresinden erişilebilmektedir.

Vira Haber

Deniz Ticaret Odası Haberleri

İMEAK DTO’nun Nisan Ayı Meclis Toplantısı ve 8. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Ankara Ofisi, Törenle Hizmete Girdi
DTO Aliağa Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Başkan Doğusel: “Kocaeli Limanlarında İhracat Rekoru Kırıldı!”
DTO Aliağa’nın Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi