Dünya'nın en büyüğü 2016'da suya iniyor

Royal Caribbean International için STX Saint-Nazaire Tersanesi'nde inşa edilen ve Oasis Sınıfının üçüncü gemisi "Harmony Of The Seas", 2016 yılının Nisan ayında denizle buluşacak.

Dünyanın en büyük ikinci kruvaziyer işletmecisi olan ve bünyesinde 5 kruvaziyer markasını barındıran Royal Caribbean International Grup için Fransa'nın STX Saint-Nazaire Tersanesi'nde inşa edilen "Harmony Of The Seas" isimli Oasis sınıfı üçüncü kruvaziyer gemisi, 2016'nın Nisan ayında suya indirilecek.

2009 yılında hizmete alınan Oasis of the Seas ve 2010 yılında sefere başlayan Allure of the Seas, isimli Oasis sınıfı kruvaziyer gemilerinden sonra, dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi olacak olan "Harmony Of The Seas"in 5 bin 479 yolcu kapasitesine sahip olacağı kaydedildi.

Royal Caribbean International'dan yapılan açıklamaya göre, bu sene Haziran ayında teslim edilecek olan Anthem of the Seas ve 2016 yılının Ağustos ayında suya indirilecek olan Ovation of the Seas isimli Quantum sınıfı kruvaziyer gemileri ile pazar payını büyütmeyi hedefledikleri belirtildi.

 

 

 

 

 

virahaber.com

TURİZM Haberleri

Yolcugemisi.com Black Frıday’e Özel Kabinlerde 200 Euro’ya Varan Fırsat Başlattı
Celestyal, Black Friday Kampanyasını Yüzde 70’e Varan Indirimlerle Başlatıyor
Altınordu Rıhtımı 140 Metre Uzatılarak, Kruvaziyer Turizmine Uygun Hale Getiriliyor
Bodrum Cruise Port, 2025 Sezonunda 276 Bin Yolcu Ağırladı
Bodrum'da Kruvaziyer Turizmi Rekorla Sona Erdi