ENİ platformunda ölümlü kaza

Enerji şirketi Eni’ye ait  bir vinç PVS’ye çarparak bir kişinin ölümüne neden oldu. Olayda gemide bulunan 2 kişide yaralandı

Eni tarafından işletilen bir İtalya deniz petrol platformunda kaza meydana geldi. Enerji şirketi Eni’ye ait  bir vinç PVS’ye çarparak bir kişinin ölümüne neden oldu. Olay  Ancona'ya 60km mesafedeki Barbara F platformunda meydana geldi. Vinç isimsiz bir platform tedarik gemisine (PSV) çarptı ve gemideki iki kişi yaralandı. İtalyan donanması ise 7 tonluk bir konteyner yüklemesi yapan vinç operatörünün hayatını kaybettiğini açıkladı.

İtalyan haber ajansı ANSA,  vincin denize düştüğünü ve kabinde bulunan cesedin 70 metre aşağıdaki dalgıçlar tarafından bulunduğunu söyledi.

Enerji devi Eni olayın araştırılmaya başladığını ve İtalyan savcıların da soruşturma açtıklarını açıkladı.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Rus Yüzücüye Ait Olduğu Değerlendirilen Ceset Adli Tıp Kurumu'na Getirildi
Bakan Uraloğlu: "Kıyı Emniyeti Ekipleri 2025 Yılında 199 Can Kurtarma Operasyonu ile 631 Kişiyi Kurtardı"
Tekirdağ'da Deniz Çekildi
Bozcaada'da Karaya Oturan Tanker 12 Gün Sonra Kurtarıldı
Dron Saldırısına Uğrayan Gemi Samsun Limanı’na Demirledi