Ersoy'a Meslek Hizmeti ödülü verildi

Yeşilköy Rotary Kulübü Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve ETSTUR Genel Müdürü Murat Ersoy'a "Rotary Meslek Hizmeti" ödülü verdi.

Yeşilköy Rotary Kulübü Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve ETSTUR Genel Müdürü Murat Ersoy'a "Rotary Meslek Hizmeti" ödülü verdi.
Yeşilköy Rotary Kulübü 2009-2010 Dönem Başkanı ve Rotary 2420. Bölge AB Komite Başkanı Uğur ÖZGÖKER' in teklifi üzerine Yeşilköy Rotary Kulübü Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve ETSTUR Genel Müdürü Murat Ersoy'a oybirliği ile "Rotary Meslek Hizmeti" ödülü verdi.

Murat ERSOY havacılık ve turizm sektörlerindeki başarılı iş hayatının yanısıra başında bulunduğu STK'lar vasıtasıyla da topluma yararlı projeler yürütüyor, TÖSHİD ( Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği ) ve İSGİD ( İstanbul Genç Girişimci İşadamları Derneği ) Genel Başkanlıklarını da yürütüyor.

Yeşilköy Rotary Kulübü geçen sene de TAV Hava Meydanları A.Ş. ve AKFEN Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'a Meslek Hizmeti Ödülü vermişti.

Murat Ersoy’un Özgeçmişi
1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Murat Ersoy, ilk ve orta öğrenimini de burada tamamlamıştır. İstanbul Alman Lisesinden mezun olduktan sonra ikiz kardeşi Mehmet Ersoy ile birlikte 1991 yılında Etstur'u kurarak iş dünyasına adım attı. Murat Ersoy ve kardeşi Mehmet Ersoy, sıfırdan başlayıp Etstur'u zirveye çıkarmayı başardılar.
Yıllardır tur operatörlüğünde Türkiye'de pazar liderliğini elinde tutan Etstur, otel işletmeciliği ile turizm sektöründe büyümesini sürdürdü. Bodrum ve Antalya'da olmak üzere 8 otelde toplam 10,000 yatak işleten Voyage otelcilik şirketinin sahibi olan Etsgroup, mevcut yatak kapasitesini önümüzdeki yıllarda yükseltmeyi hedefliyor.

Nisan 2004'de Avrupa'nın turizm devi Öger Tours ile güçlerini birleştiren Etsgroup, Öger Holding tarafından kurulan Atlasjet'in yüzde 50'sine ortak olarak, havayolu taşımacılığı sektörüne de girdi. Atlasjet, sahip olduğu filo gücü ve birbiri ardına uygulamaya başladığı projelerle, kısa süre içinde özel havayolu taşımacılığında lider şirket olmayı başardı. 2006 Şubat ayında Oger hisselerini de satın alan Ersoy kardeşler, Atlasjet'in %90 hissesine sahip olmuşlardır.

Yeni yapılanmaya göre Murat Ersoy, Etstur’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü, ayrıca Atlasjet Havayollarının Yönetim Kurulu Başkanı görevini üstlenmektedir.

2006 yılında Nisa Bozkurt’la (Ersoy) ile evlenen ve 2 çocuk babası olan Murat Ersoy, lider kişiliği ve başarılı bir şekilde yönettiği şirketleriyle turizm sektöründe önemli roller üstlenerek, farklı projelerle sektörde yeni vizyonlar yaratmaya devam ediyor.

Virahaber


GÜNCEL Haberleri

Deniz Tutkunları Bu Fuarda Buluşacak
Bodrum’da Arızalanan ve Sürüklenen Tekneyi KIYEM Ekipleri Kurtardı
Oltalar Birincilik İçin Denize Atıldı
Su Ürünleri Av Yasakları Kontrolü Sürüyor
Kadıköy’de Kanoya Çarpan Deniz Taksi Kaptanı Adli Kontrolle Serbest