Eski Yönetici dehşet saçtı: 2 ölü

Kadıköy Türk Balık Adamlar Kulübü'ndeki apartman yönetimi toplantısı kana bulandı.

Kadıköy Türk Balık Adamlar Kulübü'ndeki apartman yönetimi toplantısı kana bulandı. Eski yönetici Kemal Akın, tabancayla toplantıyı bastı. Akın, apartman yöneticisi ve eşini öldürdü. Saldırgan, silahını almak isteyen 2 eğitmeni de bıçakla yaralayarak kaçtı.

Kadıköy Caddebostan sahilinde bulunan Türk Balık Adamlar Kulübü'nde dün yapılan bir apartman yönetimi toplantısı kanlı bir baskına uğradı. Erenköy Kantarcı Rıza Sokak 21 Numaralı adreste bulunan Unan Apartmanı sakinlerinin yönetimi profesyonel bir şirkete devretmek için öğle saatlerinde yaptığı toplantıyı eski yönetici Kemal Akın bastı.

Yönetici Ve Eşini Öldürdü

Yeni yönetimi devralacak firmanın apartman sakinlerine sunum yaptığı sırada tabancasıyla Türk Balık Adamlar Kulübü'nü basan 61 yaşındaki eski yönetici, toplantı salonuna gelerek, "Kim beni şikayet etti? Mahkemede nasıl bana iftira atarsınız?" diye bağırmaya başladı. Ardından elindeki tabancayla mevcut yönetici 60 yaşındaki emekli Makina Mühendisi Yıldırım Sunder ve 55 yaşındaki eşi Nesteren Sunder'e ateş etti. Akın, daha sonra elinden tabancayı almak isteyen Balık Adamlar Kulübü eğitmenlerinden Halit Esen ve Erhan Eraslan'ı da bıçakla yaralayarak kulüpten kaçtı. Yıldırım Sunder ve eşi olay yerinde hayatını kaybetti.

6 Ay Hapiste Yattı

Olayın ardından çok sayıda polis ve ambulans ekibi kulübe geldi. Polis, izini kaybettiren saldırganı bulmak için operasyon başlattı. Bu sırada görgü tanıkları da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Öte yandan, bazı apartman sakinleri Kemal Akın'ın daha önce, aynı apartmanda oturan bir kişiyi üzerine otomobil sürerek yaraladığını, bu nedenle 6 ay cezaevinde yattığını ileri sürdü.

 

Yeni Şafak

GÜNCEL Haberleri

Atlas Okyanusu’nda Tekne Alabora Oldu: 50 Düzensiz Göçmen Kayıp
ZBEÜ Öğrencileri Sahilde Çöp Topladı
Yurt Genelinde Yağışlar Bir Hafta Boyunca Etkili Olacak
Kalamış’ta Deniz Taksi ile Kano Çarpıştı
Havalar Isındı, Uzmanından 'Boğulma' Uyarısı Geldi