Facebook, Twitter ve YouTube'a erişim koptu

Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen patlama sonrası Facebook, Twitter ve YouTube'a erişimde hâlâ sıkıntılar yaşanıyor.

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen ve onlarca insanımızın hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırısının ardından kullanıcılar sosyal medyada tepkilerini dile getirirken, diğer yandan Facebook, Twitter ve YouTube platformlarına erişimde aksaklıklar yaşanıyor.

Kullanıcılar bu sitelere ya çok yavaş bağlanabiliyor, ya da hiç erişemiyor. Erişim sağlayabilmek için kullanıcıların azımsanmayacak bir kısmı VPN araçlarını tercih ediyor.

Söz konusu sitelere sadece Türkiye'de erişim sorunu yaşanırken, konuyla ilgili taraflardan henüz bir açıklama yapılmış değil.

Erişim sıkıntısı devam ediyor

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen patlama sonrası Facebook, Twitter ve YouTube'a saat 10:10 itibariyle erişimde sıkıntılar yaşanmaya devam ediyor. Kullanıcılar bu sitelere ya çok yavaş bağlanabiliyor, ya da hiç erişemiyor. 

ViraHaber.com

GÜNCEL Haberleri

Akdeniz ve Marmara’da Sıcaklık Stresi Artıyor
KARDAK KAHRAMANLARI 30 YIL SONRA O AĞACIN ALTINDA
Bakan Uraloğlu: "2025 Yılında Elleçlenen Yük Miktarı 553 Milyon 268 Bin 303 Tona Ulaştı"
Bakan Bayraktar: "Günlük 200 Milyon Metreküplük Bir Gazı Gemilerle Alır Hale Geleceğiz"
Alanya'da Toz Taşınımı ve Sağanak Yağış Denizin Rengini Değiştirdi