Feribot ve iskele ihalesi sonuçlandı

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından, ihaleye çıkarılan, 'Yalova Hızlı Feribot İskelesi Terminal Binasının Bakımı' ile 'Eminönü (Kadıköy) İskelesi Rıhtım ve İskele Düzenlemesi' için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından, ihaleye çıkarılan, 'Yalova Hızlı Feribot İskelesi Terminal Binasının Bakımı' ile 'Eminönü (Kadıköy) İskelesi Rıhtım ve İskele Düzenlemesi' için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Yalova Hızlı Feribot İskelesi Terminal Binasının bakım ve onarım işi ihalesini 228 bin 228 lira bedelle, 'Çelebiler İnşaat' kazandı. Açık ihale usulü ile 20 Mayıs 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 8 firma teklif vermişti. Eminönü (Kadıköy) İskelesi rıhtım ve iskele düzenlemesi işi ihalesi ise 127 bin 502 lira bedelle sonuçlandı. Yapım, bakım ve onarım işi için açılan ihaleyi söz konusu bedelle 'İlker Gemici' kazandı.

Yenişafak

GÜNCEL Haberleri

Çanakkale Boğazı’nda Karaya Oturan Dökme Yük Gemisi Yüzdürüldü
Yalova'da Yelkenli Tekne Alabora Oldu, Yaşlı Adam Kurtarıldı
POSEIDON Engineering ve DNA Marin'den Dev Proje
UIM F1H2O Dünya Şampiyonası Kırgızistan Grand Prix'si Yarın Başlayacak
Deniz Kaplumbağaları Koruma Alanında Kural İhlallerine 699 Bin TL Ceza