Fethiye'de Dalgıçlar Su Altında Bayramlaştı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir grup dalgıç, bölgenin su altı güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla deniz dibinde birbirlerine kolonya ve şeker ikram ederek bayramlaştı.

Fethiye'de dalış merkezinde görevli 4 dalgıç, Ramazan Bayramı nedeniyle Dalyan koyu açıklarında yaklaşık 5 metreye dalış yaptı. Su altında sıraya giren dalgıçlara temsili kolonya dökülüp, ikram edilen şekerleri bazı dalgıçların yine su altında yemesi ilginç görüntüler oluşturdu. Bu sırada bir dalgıç da balıklar arasında 'şeker tadında bir bayram geçirmenizi dileriz. İyi bayramlar' yazılı döviz açtı.

Ramazan Bayramı nedeniyle su altında bayramlaşma etkinliği tertip ettiklerini kaydeden Dalış Okulu Eğitmeni Önder Diktaş Fethiye'nin dalış turizminde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Turizm sezonu açılırken herkesi, Fethiye'nin sualtının güzelliklerini görmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı