Fırtına Nedeniyle Ulaşım Durdu... Deniz Kuvvetleri Yardıma Yetişti

Fırtına nedeniyle 2 gündür feribot seferlerinin yapılamadığı Gökçeada'da hasta olan 2 kişi ulaşımda yaşanan aksamalar nedeniyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı helikopterle hastaneye sevk edildi.

Çanakkale'nin kar ve fırtına nedeniyle 2 gündür feribot seferlerinin yapılamadığı Gökçeada ilçesinde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterle alınan 2 hasta, ambulansla hastaneye sevk edildi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopter, kar ve fırtına nedeniyle 2 gündür feribot seferlerinin yapılamadığı Gökçeada ilçesindeki 2 hastanın Çanakkale'ye sevki için havalandı.
Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Gökçeada'da düşme sonucu yaralanan vatandaşımız ile felç geçiren bir vatandaşımız, Deniz Kuvvetlerimize ait helikopter ile Gökçeada'dan alınarak, Çanakkale'ye tahliye edildi. Her iki vatandaşımıza da acil şifalar diliyoruz" denildi.
Deniz Kuvvetleri'ne ait helikopterle Çanakkale'ye getirilen hastalar, 2 ayrı ambulans ile Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.


 

GÜNCEL Haberleri

Hareket, ESTA Mükemmellik Ödülleri’nde Türkiye’yi İki Kategoride Temsil Edecek
Kruvaziyer Sektörüne %100 İş Garantili Eğitim Geliyor
İstanbullular Bayramda Deniz Ulaşımını Tercih Etti
“Tradition To Trail” İle Geçmişten Patikalara Uzanan Eşsiz Deneyim
Aydın’da 29 Düzensiz Göçmen Yakalandı