GESTAŞ bu sefer uçuruyor

Çanakkale ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş, öğrencileri, uçakla İstanbul'a götürüyor.

Çanakkale ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş, öğrencileri, uçakla İstanbul'a götürüyor.

GESTAŞ A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, Çanakkale için büyük önem taşıyan hava ulaşımını desteklemek, uçakla seyahat alışkanlığı kazandırmak ve tarih bilincin yerinde aşılanması amacıyla 7 Şubat'ta başlatılan öğrencilerin uçakla İstanbul'a götürülmesi uygulamasının devam ettiği bildirildi.

Anadolujet tarafından günde 15 öğrencinin tarihi ve turistik yerleri gezmelerini sağlamak amacıyla günü birlik İstanbul'a götürüldüğü ifade edilen açıklamada, 1 Nisan'a kadar sürecek uygulama kapsamında toplam 600 öğrencinin bu geziden yararlanacağı kaydedildi.

Öğrencilerin masraflarının GESTAŞ A.Ş tarafından karşılandığı belirtilen açıklamada, "Öğrenciler, profesyonel rehberler eşliğinde gezdirilmektedir. Bu kapsamda öğrenciler, İstanbul Boğaz Köprüsü'nden geçerek gün boyu, Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camisi, Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk ve Panaroma 1453 müzelerini ziyaret ediyorlar" denildi.

Haber3

GÜNCEL Haberleri

Murat Boğ, DFDS Türkiye Lojistik Genel Müdürü Oldu
Orient Express VI Atabay Chalengers Ekibi, 14. TAYK-Eker Olympos Regatta’da “Büyük” Kupanın Sahibi Oldu
Haliç’in Tarihi Kıyısında Büyüyen Bir Regatta Deneyimi: DenizBank Tersane İstanbul Rowing Cup
TEKNOFEST Mavi Vatan’da 4 Günlük Muhteşem Coşku Sona Erdi
Mavi Yolculuk'ta Tekne Yerine Kabin Kiralama Seçeneği