Gökçeada'daki Hastaların Yardımına Deniz Kuvvetleri Helikopteri Yetişti

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde rahatsızlanan 3 vatandaş, hastaneye Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopter ile götürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kar ve fırtına nedeniyle 3 gündür feribot seferlerinin yapılamadığı Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde rahatsızlanan 3 vatandaşın, Deniz Kuvvetleri'ne ait helikopter ile Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini duyurdu.

MSB'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Dün Gökçeada'da rahatsızlanan 89 ve 76 yaşlarındaki iki vatandaşımız, Deniz Kuvvetleri'mize ait helikopter ile Çanakkale'ye tahliye edildi. Bugün sabaha karşı 65 yaşındaki bir vatandaşımızın daha sıhhi tahliyesi gerçekleştirildi. Büyüklerimize acil şifalar diliyoruz" denildi.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Alınteri Feribotları GESTAŞ Filosuna Katıldı
KTU DUİM Mezunları Balık Günü’nde Denizcilik Camiası Sürmene’de Buluştu
Kemer Baraj Gölü’nde Su Ürünleri Avcılığına Sıkı Denetim
Tuzla'da Yanan Gemi Söndürüldü
Tekirdağ'da Deniz 20 Metre Çekildi, Sahil Havadan Görüntülendi