Gökova'da Mart ayında deniz keyfi

Hava sıcaklığının 27 dereceyi bulduğu Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde vatandaşlar, sahillerde güneşin tadını çıkararak denize girdi

Hava sıcaklığının 27 dereceyi bulduğu Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde vatandaşlar mart ayında deniz keyfi yaptı.

Gökova Körfezi'nin cennet köşesi Akyaka'da, hafta sonunu değerlendiren vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bile denize girdi, bazıları ise sahilde yürüyüş yaptı. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, sahildeki kafelerde oturup kitap okudu, çocuklar sahilde kumdan kaleler yaparak eğlendi. 

Antalya'dan tur otobüsleriyle gelen yabancı turistler Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katıldı.

Akyaka'da denize giren üniversite öğrencisi Kerim Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla hafta sonu tatilini değerlendirmek ve denize girmek için geldiklerini belirterek, "Muğla'da her hafta sonu denize giriyoruz. Türkiye'nin birçok bölgesinde kar ve yağmur etkili olurken biz Akyaka'da denize giriyoruz" dedi.

Denize giren bazı üniversite öğrencileri de yanlarında getirdikleri gitarı çalarak şarkı söyleyip, bölgeye tatile gelen vatandaşlardan alkış aldı.

virahaber.com

DENİZ KÜLTÜRÜ Haberleri

Datça’da Sahilde Görülen Balık Ölümlerinde Tehlikeli Bir Bulguya Rastlanmadı
Denizlerdeki Hayalet Ağlar Temizleniyor
Zonguldak'ta 14 Milyon Metreküp Atık Su Karadeniz'e Aktı
Deniz Çöplerine Karşı Mücadele
İSKİ’nin Karaburun Tesisi'nde Tepki Çeken Görüntü: Atık Su Denize Boşaltılıyor