Göksu fırkateyni görevini tamamladı

Aden Körfezi, Hint Okyanusu, Arap Denizi ve Somali açıklarında, 7 aydır deniz haydutluğuyla mücadele eden fırkateynin, 16 Aralık'ta Gölcük'e ulaşacağı bildirildi.

Aden Körfezi, Hint Okyanusu, Arap Denizi ve Somali açıklarında, 7 aydır deniz haydutluğuyla mücadele eden TCG Göksu Fırkateynin, 16 Aralık'ta Gölcük'e ulaşacağı bildirildi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığından yapılan açıklamada, TCG Göksu (F-497) Fırkateyninin, Aden Körfezi, Hint Okyanusu, Arap Denizi ve Somali açıklarında, 16 Mayıs'tan beri deniz haydutluğuyla mücadele ettiği belirtildi.

Görevini tamamlayan fırkateynin, 16 Aralık Pazartesi günü Gölcük'e ulaşacağı kaydedilen açıklamada, "Fırkateyn, aynı gün saat 10.00'da Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı'nda düzenlenecek bir törenle karşılanacak. Törene, bölgede bulunan askeri birlik komutanları ve personelinin yanı sıra, TCG Göksu (F-497) fırkateyninde görev yapan personelin aileleri de katılacak" ifadesine yer verildi.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Muhafazakar Cruise Gemisi Aroya İstanbul’u Ana Liman Olarak Seçti
SANMAR, Boğaçay Serisi 100. Römorkörünün Sac Kesimini Törenle Kutladı
Kıyıdan Dev Orkinos Yakaladılar
Kocaeli'de Bir Haftada 33 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı
Kruvaziyer Turizmi Türkiye'ye Milyarlarca Dolarlık Fırsat Sunuyor