Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı ziyarete açılıyor

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığında düzenlenecek etkinliklere katılacak vatandaşlar, fırkateyn, hücumbot, denizaltı ve lojistik destek gemilerini gezebilecek.

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinlik halka açık olacak.

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinlikte katılımcılar fırkateyn, hücumbot, denizaltı ve lojistik destek gemilerini gezebilecek.

Donanma Komutanlığından yapılan açıklamada 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu halkla yaşamanın onur ve mutluluk vesilesi olduğu ifade edilen açıklamada, vatandaşların fırkateyn, hücumbot, denizaltı ve lojistik destek gemilerini gezebileceği belirtildi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

DenizBank Tersane İstanbul Rowing Cup’ta Büyük Ödül Heyecanı
NCD Sözleşmesi Türkiye’nin Ticaret ve Lojistikteki Konumunu Güçlendirebilir
MAVİ VATAN’DA Tarihi Buluşma: Türk Bayrağını Al, Körfeze Gel
Costa Cruises’dan Türkiye’de yeni ofis
DEHUKAM Deniz Hukuku Kapasite Geliştirme Programı Gerçekleştirildi