Gölette deniz bisikleti devrildi

Gölette bindikleri deniz bisikletinin devrilmesi sonucu iki genç kayboldu

Bayburt’un Aydıntepe ilçesinde iki genç, gölette bindikleri deniz bisikletinin devrilmesi sonucu kayboldu. 17. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni kapsamında Aydıntepe Yayla Göleti’nde düzenlenen yayla günü etkinliğine aileleriyle birlikte katılan Ahmet Günay (17) ile Beyzami Zengin (16) gölet içerisinde bulunan deniz bisikletine bindi. Bir süre gölet içerisinde gezen iki genç, rüzgarın etkisiyle oluşan dalgaya karşı koyamayarak devrilen deniz bisikletinin altında kaldı.

Olay yerine gelen Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) kaybolan gençlerin bulunması için gölette arama Öte yandan çocuklarının gölette kaybolduğu haberini alan aileleri, çalışmaların başladığı alana gelerek sinir krizleri geçirdi. Etkinliğin yapıldığı alanda bulunan ve olayı haber alan Bayburt Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve İl Emniyet Müdürü Mesut İnce gölet kıyısına gelerek çalışmaları takip etti.

Vatan

GÜNCEL Haberleri

Denizci Öğrenciler Derneği, Moda Deniz Kulübü’nde "Denizcilikte Enerji Verimliliği ve Sürdürülebilirlik" Söyleşisini Gerçekleşti
“Önüm Arkam Deniz, Sağım Solum Gemi” Resim Yarışması Düzenleniyor
Acı Kaybımız: Mukaddes Kalkavan Hayatını Kaybetti
İran ile Rusya'nın Ortak Deniz Tatbikatı Sona Erdi
Rize’de Dev Dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'na Ulaştı