Haliç Dayanışması panel düzenliyor

Tarihi Haliç Tersaneleri ile dünya endüstriyel mirasının korunması için Haliç Dayanışması, 29 Eylül Pazar günü Mimarlar Odası Karaköy Şubesi’nde bir panel düzenleyecek.

Tarihi Haliç Tersaneleri ile sahip olduğumuz dünya endüstriyel mirasının korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması konusunda duyarlılık taşıyanların paylaşım ve iletişim platformu olan Haliç Dayanışması, 29 Eylül Pazar günü Mimarlar Odası Karaköy Şubesi’nde bir panel düzenleyecek.

Saat 10.30′da başlayacak olan etkinlik 16.00′ya dek sürecek. Mimar ve korumacı T. Gül Köksal, gemi inşaatı ve makineleri yüksek mühendisi Tansel Timur ve mahalle sakini Süleyman Songur’un da konuşmacı olarak katılacağı panel, Haliç Dayanışması bileşenleri ve diğer katılımcıların katkılarına açık olacak.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Karasu’da Karaya Oturan M/V NINOVA İçin Açıklama: “Bilgi Kirliliğine İtibar Edilmemeli”
TCG Anadolu ve Denizaltı SAHA EXPO Kapsamında İstanbul'da
Sahili Temizlemeye İndiler, Gördükleri Manzara Acı Tabloyu Özetledi
TÜRKLİM Yönetimi Yılport’ta Toplandı: Liman Süreleri Gündemdeydi
IMO Deniz Çevresini Koruma Komitesi’nin Kararları Açıklandı