Hazirana kadar yağış sürecek

Meteoroloji Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Barış Özgün, lokal bahar yağışlarının ay sonuna kadar sürmesinin beklendiğini söyledi.

Bu tip yağışlı sistemin, iklimsel döngüler içinde normal olduğunu anlatan Özgün, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyrettiğini, sadece yağışlı anlarda 2-4 derece sıcaklık düşüşü yaşandığını bildirdi. Yağışların mayıs ayı sonuna kadar devam edeceğinin öngörüldüğünü belirten Özgün, ”Haziranda sıcaklıklar Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini bekliyoruz. Yani Mayıs ayına göre 4-5 derecelik bir yükselme olacak” dedi.

A.A.
 

GÜNCEL Haberleri

Denizci Öğrenciler Derneği, Moda Deniz Kulübü’nde "Denizcilikte Enerji Verimliliği ve Sürdürülebilirlik" Söyleşisini Gerçekleşti
“Önüm Arkam Deniz, Sağım Solum Gemi” Resim Yarışması Düzenleniyor
Acı Kaybımız: Mukaddes Kalkavan Hayatını Kaybetti
İran ile Rusya'nın Ortak Deniz Tatbikatı Sona Erdi
Rize’de Dev Dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'na Ulaştı