Her ilçeye kapalı yüzme havuzu

Kocaeli Yüzme Kulübü Derneği Başkanı Nur Tütüncüoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu, Kocaeli'de yapımını tamamladıkları açık yüzme havuzlarının yanı sıra her ilçeye kapalı yüzme havuzu yapmayı planladıklarını belirtti.

Kocaeli'ye olimpik bir yüzme havuzu kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini bildiren Karaosmanoğlu, "Bunun yanı sıra İzmit Körfezi'nin çevresinde oluşturduğumuz plajlarda yazın denize giriyoruz. Kocaeli'de nüfusumuz bir milyon 600 bin. Hedefimiz Kocaeli'de yaşayan bir milyon kişinin yüzme öğrenmesidir. Ben yüzme sporunu çok seviyorum ve her fırsatta yüzüyorum" diye konuştu.

Kocaeli Yüzme Kulübü Derneği Başkanı Tütüncüoğlu ise Karaosmanoğlu'na faaliyetleriyle ilgili bilgi aktardı ve yüzme sporuna verdiği önemden dolayı teşekkür etti.

Halen 450 sporcuları bulunduğunu ve kulübün faaliyetlerine başladığı 2003 yılından bu yana 20 bin çocuğa yüzme öğrettiklerini aktaran Tütüncüoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin spor okullarıyla birlikte daha aktif çalışmalara imza atacaklarını da dile getirdi.


A.A.

GÜNCEL Haberleri

Türk Armatörler Birliği'nden Karadeniz Uyarısı: "Rusya ve Ukrayna Limanlarına Seferler Yeniden Değerlendirilmeli"
Antik Limanların Binlerce Yıllık Serüveni Bu Kitapta Buluştu
GEMİMO'dan Sivil Denizcilere Yönelik Saldırılara Tepki: "Türk Bayraklı Gemiler Hedef Alınmamalı"
Aliağa Heyetinden Midilli'ye Resmi Ziyaret
Bodrum’da Süper Yatlara 21 Tankerle 600 Bin Litre Yakıt İkmali