"Horizon", Marmaris Cruise Port Limanı'na demirledi

Malta bayraklı kruvaziyer "Horizon", çoğu İspanyol 1591 turist ve 611 personel ile Marmaris Cruise Port Limanı'na demirledi.

Malta bayraklı kruvaziyer "Horizon", Akdeniz turu kapsamında Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Marmaris Cruise Port Limanı'nın büyük iskelesine yanaştırılan gemide, çoğu İspanyol 1591 turist ve 611 personel bulunduğu belirtildi.

Gümrük işlemlerinin ardından gemiden ayrılan turistler Marmaris Çarşısı, Kaleiçi ve yat limanını gezdi.

Turistler, ilçe merkezindeki tarihi yerleri gruplar halinde ziyaret etti.

Yolculardan bazıları deniz kenarındaki restoran ve kafeteryalarda vakit geçirirken, bazıları ise Ortaca'nın Dalyan ve Ula'nın Akyaka Mahallesi'ne düzenlenen turlara katıldı.

Marmaris Cruise Port Operasyon Müdürü Bora Bayazıt, yaptığı açıklamada, kruvaziyerin planlandığı gibi ilçeye haftada bir sefer gerçekleştirdiğini söyledi. "Horizon"un gece saatlerinde demir alarak Yunanistan'ın Santorini Adası'na gideceği öğrenildi.

Vira Haber

TURİZM Haberleri

Sömestr ve Bayram Tatili İçin Cruise Alternatifi: MSC Lirica Seferleri 339 Euro’dan Başlıyor
2.1 Milyon Yolcu ile Kruvaziyer Turizmi 2025’te Altın Yılını Yaşadı
Galataport İstanbul, Kruvaziyer Turizminde Rekorlarla Dolu Bir Yılı Geride Bıraktı
Ege Port Kuşadası 2025 Kruvaziyer Sezonunu Lider Olarak Kapattı
Turizmcilerden, "Alsancak Limanı Kruvaziyer ve Yolcu Taşımacılığına Ayrılsın" Talebi