‘’Horizon" Marmaris’e bin 540 turist getirdi

Malta bayraklı "Horizon" adlı kruvaziyer gemi, bin 540 yolcusuyla Marmaris Limanı'na yanaştı. 624 kişilik mürettebatı bulunan Horizon gemisinin yolcuları, gümrükteki işlemlerinin ardından Marmaris Çarşısı, kale içi ve yat limanını ziyaret etti.

Malta bayraklı "Horizon" adlı kruvaziyer gemi, çoğu İspanyol bin 540 yolcusuyla Marmaris Limanı'na yanaştı.

Ortaca'nın Dalyan ve Ula'nın Akyaka Mahallesi'ne de düzenlenen turlara da katılan yolcular, İçmeler, Orhaniye, Turgut, Bayır ve Gökçe mahallelerinde turistik mekanlara ilgi gösterdi. Bazı turistler ise ilçeyi bisikletle gezmeyi tercih etti.

Yunanistan'ın Santorini adasından sabah saatlerinde gelen kruvaziyerin, gece saatlerinde Girit'in Hanya Limanı'na gideceği belirtildi.

Marmaris Cruise Port Operasyon Müdürü Bora Bayazıt, İspanyol ağırlıklı turistleri taşıyan kruvaziyerin sezon başından planlı bir şekilde her hafta geldiğini ve sezon sonuna kadar da her hafta çarşamba günleri liman ziyareti yapmaya devam edeceğini söyledi.

Vira Haber

TURİZM Haberleri

MSC Cruises’tan 2026/2027 Kış Sezonuna Güçlü Program
Kuşadası'na 2 Kruvaziyerle 7 Bin 818 Turist Geldi
Dev Gemi, 2 Bin 756 Yolcu Getirdi
Bakan Uraloğlu: "Son 14 Yılın En Yüksek Kruvaziyer Gemi ve Yolcu Sayısına Ulaştık"
Homeport Hamlesi̇ Türkiye'nin Kruvaziyer Turizmi Gelirlerini Katlayacak