İDO'da yaz tarifesi bugün başlıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi AŞ (İDO), bugün yaz tarifesine geçecek.

Yaz aylarındaki yoğun talebi dikkate alan İDO, Pendik ve Yenikapı'dan Bursa, Yalova, Bandırma'ya yapılan deniz otobüsü ve hızlı feribot seferlerini artıracak.

Yaz aylarındaki yoğun talebi dikkate alan İDO, Pendik ve Yenikapı'dan Bursa, Yalova, Bandırma'ya yapılan deniz otobüsü ve hızlı feribot seferlerini artıracak. Yaz tarifesine göre; Pendik ve Yenikapı'dan Bursa, Yalova, Bandırma'ya yapılan deniz otobüsü ve hızlı feribot seferleri artacak, 16 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında bu güzergahlara her hafta karşılıklı 400'ün üzerinde sefer gerçekleştirilecek.

Bostancı ve Kabataş'tan yapılan Adalar seferlerinin de artacağının belirtildiği açıklamada, daha önce sefer yapılmayan Sedef Adası'na ulaşım imkanı sunulacağı ve geçen yaz Kabataş-Kadıköy kalkışlı olan Çınarcık-Esenköy deniz otobüsü seferlerinin ise yaz tarifesiyle Bostancı-Yenikapı kalkışlı olarak değiştirileceği belirtildi. Avşa ve Marmara Adası'na seferler düzenleyen Mavi Marmara gemisinin de yeni sezonla birlikte haftada 5 gün hizmet vereceği ve 1 Temmuz-31 Ağustos tarihlerinde Marmara Adası ve Avşa'ya yapılan deniz otobüsü seferlerinin artacağı, cuma günleri ise 6 sefere yükseltileceği açıklandı.

 

Ajanslar

GÜNCEL Haberleri

İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde Geleneksel Balık Günü Buluşması Gerçekleşti
Bakan Uraloğlu: "23 Yılda Antalya'nın Ulaşım ve İletişim Altyapısına 244,6 Milyar Lirayı Aşan Yatırımlar Gerçekleştirdik"
Çeşme Açıklarında Mülteci Hareketliliği: Sahil Güvenlik Mülteci Botunu Takip Etti
MSC Türkiye, Çanakkale Boğazı’nı Transit Etti
Hareket, Marin Hizmetleri ile Global Liderlik Hedefini Güçlendiriyor