İMEAK DTO Yönetimi Ankara’da Resmi Temaslarda Bulundu

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit ve beraberindeki heyet, yeni dönemin ilk Ankara ziyareti kapsamında 26-27 Ekim 2026 tarihlerinde çeşitli resmi temaslarda bulundu.

Heyet, 26 Ekim’de Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Bekir Bayrakdar ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş’ü makamlarında ziyaret etti. Aynı gün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile de bir araya gelen heyete, Hisarcıklıoğlu yeni dönem için tebriklerini ileterek başarılar diledi.

Ankara temaslarını 27 Ekim’de sürdüren heyet, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti. Bakan Uraloğlu, İMEAK DTO yönetimine yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti. Heyet ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan ve Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salih Tan ile görüştü.

Ziyaretlerde İMEAK DTO Meclis Başkanı Tamer Kıran, Meclis Başkan Yardımcısı Adnan Naiboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Barış Dillioğlu ve Refik Yavuz Kalkavan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Can Bozkurt ile Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Akartaş, İsmail Görgün, Kemal Akbaşoğlu, Haluk İribaş, Mustafa Aslan, Serdar Akdemir ve Orbay Şimşek yer aldı. Heyete Oda sekretaryası da eşlik etti.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

M/T Golden Sapling’in Geçişi Nedeniyle İstanbul Boğazı Çift Yönlü Trafiğe Kapatıldı
İzmit Körfezi'nin Dibinden 2,4 Milyon Metreküp Çamur Çıkarıldı
İstanbul Boğazı Çamurla Kaplandı
Tatvan’da Gemi Adamları Sınav Merkezi Açıldı
Datça’da Sağanak Sonrası Denizin Rengi Değişti