"İsimsiz ve Sınırsız" Grubu, GMO yönetimine aday oldu

“İsimsiz ve Sınırsız'’ Mühendisler Grubu adı altında bir araya gelen Gemi Mühendisleri, TMMOB GMO 44. Dönem Yönetimine talip olduklarını açıkladılar.

19-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan TMMOB Gemi Mühendisleri Odası 44. Dönem Genel Kurulu için listeler yarışı başladı.

Daha önce “Katılımcı Gemi Mühendisleri” ve “Meslekte Birlik Grubu” adı altında gemi mühendisleri iki ayrı liste ile GMO Yönetimine talip olurken, "İsimsiz ve Sınırsız" adı altında 3. bir grup GMO 44. Dönem Yönetimi'ne talip olduğunu kamuoyuna duyurdu.

"İsimsiz ve Sınırsız" Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, amaçlarının Gemi Mühendisleri Odası seçimlerinde, demokratik bir seçenek oluşturma hakkını kullanmak üzere, Gemi Mühendislerinin tek meslek örgütü olan GMO çatısı altında bir araya gelme kararı verdiklerini kaydettiler.

GMO 44. Dönem Yönetimine talip olduklarını belirten "İsimsiz ve Sınırsız" Grubu, kendilerinin tüm gemi mühendislerinin demokratik katılımına açık olduklarını ifade ederek, sınırları çizilmediği bir yapı içinde bulunduklarını dile getirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

GÜNCEL Haberleri

Tur Teknesi Sulara Gömüldü, Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Çeşme'de Kruvaziyer Turizminde Hedef 35 Bin Yolcu
Karadeniz Resiflerinde Balık Çeşitliliğini İzleyecekler
İzmit Körfezi İki Renk Oldu: Derenin Taşıdığı Çamur Denizin Rengini Değiştirdi
Fethiye'de Kayalıklara Çarparak Batan Teknedeki 6 Kişi Kurtarıldı, 1 Kişi Kayıp