İstanbul Boğazı’ndan “Corona” Geçti

Panama bandıralı "Ocean Corona" adlı gemi, İstanbul Boğazı'ndan geçti. Gemiye kılavuzluk hizmeti sağlayan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, kent sakinlerine "Evde kalın" çağrısı yaptı.

Norveç'ten yola çıkan Panama bandıralı "Ocean Corona" isimli kargo gemisi, İstanbul Boğazı'nı geçerek Ereğri'ye gitti. 289 metre boyundaki geminin geçişine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, kılavuzluk etti.

Covid-19 virüsüne karşı tulum giyip ve maske takan ekipler, gemiye çıktı. İstanbul Boğazı'ndan geçerken gemiye "Kurtarma 8" römorkörü de katıldı. Kılavuzluk hizmeti veren Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, "Bizler, tüm tedbirleri alarak 7/24 her koşulda hizmet vermeye devam ederken sizler; kendiniz ve sevdikleriniz için evde kalın" çağrısında bulundu.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

TCG Anadolu ve Denizaltı SAHA EXPO Kapsamında İstanbul'da
Sahili Temizlemeye İndiler, Gördükleri Manzara Acı Tabloyu Özetledi
TÜRKLİM Yönetimi Yılport’ta Toplandı: Liman Süreleri Gündemdeydi
IMO Deniz Çevresini Koruma Komitesi’nin Kararları Açıklandı
Yunanistan Açıklarında 8 Türkün Bulunduğu Kargo Gemisi Battı