İstanbul Valiliği vatandaşları uyardı!

İstanbul Valiliği, yaz aylarının gelmesi ile artış gösteren boğulma olaylarına karşı vatandaşı uyardı. Valilikten yapılan yazılı basın açıklamasında önemli bilgilere yer verildi.

İstanbul Valiliği'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Yaz döneminin başlamasıyla birlikte vatandaşlarımızın tatillerini rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri, yaşanabilecek boğulma olaylarının önlenebilmesi maksadıyla Valiliğimizce çeşitli tedbirler alınmıştır.

Boğulma vakalarının önüne geçilebilmesi ve insanlarımızın acılara gark olmaması için denize girilmesi uygun olmayan yasaklı ve kontrolsüz bölgelerde ve hava şartlarının uygun olmadığı durumlarda denize girilmemesi, yasak olmayan bölgelerde denize girilirken de meteorolojik uyarıların dikkate alınması, görevlilerin uyarılarına mutlaka uyulması, vatandaşlarımızın can güvenlikleri açısından önem arz etmektedir."

ViraHaber.com

GÜNCEL Haberleri

Samsun'daki Tekne Faciasında Ölü Sayısı 3 Oldu
Alabora Olan Jet Skiden Düşen Baba ve Kızının Cansız Bedenleri Bulundu
Dev Kruvaziyer Bodrum’a Demirledi
Akçay-Midilli Seferleri Resmen Başladı
Türk P&I Sigorta’dan Denizcilik Sektörüne Özel Yeni Nesil Sorumluluk Sigortaları