İstanbul’da BIMCO Yönetim Kurulu Toplantısı Resepsiyonu Düzenlendi

İstanbul’da gerçekleştirilen Baltık ve Uluslararası Denizcilik Konseyi (BIMCO) Yönetim Kurulu Toplantısı vesilesiyle, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve BIMCO ev sahipliğinde bir resepsiyon düzenlendi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve BIMCO Başkanı Paul Pathy’nin birer konuşma yaptığı resepsiyona, her iki kuruluşun yönetim kurulu üyeleri ile BIMCO’nun Türkiye’de faaliyet gösteren üyeleri katıldı.

Küresel denizcilik konularının değerlendirildiği, sektörün karşılaştığı zorlukların ele alındığı ve denizciliğin geleceğine yönelik stratejilerin belirlendiği BIMCO Yönetim Kurulu Toplantısı, yılda iki kez yapılıyor. Kurulun 2025 Sonbahar Toplantısı ise 3-4 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

 

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Samsun'daki Tekne Faciasında Ölü Sayısı 3 Oldu
Alabora Olan Jet Skiden Düşen Baba ve Kızının Cansız Bedenleri Bulundu
Dev Kruvaziyer Bodrum’a Demirledi
Akçay-Midilli Seferleri Resmen Başladı
Türk P&I Sigorta’dan Denizcilik Sektörüne Özel Yeni Nesil Sorumluluk Sigortaları