İstanbul'da fırtına alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da bu akşam 18:00'de başlayıp Pazartesi akşamına kadar devam edecek kuvvetli fırtına için uyarıda yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de bu akşam başlayıp 3 gün boyunca devam edecek fırtına ve kuvvetli yağış için alarm verdi.

Bu akşam 18:00 sularında başlaması beklenen fırtınanın hızının zaman zaman 100 kilometreye kadar çıkabileceği açıklandı. Fırtınanın pazartesi öğleden sonra etkisini kaybetmesini bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de beklenen fırtına için bir uyarı yaptı. İstanbul’un bu gece yarısı itibariyle şiddetli rüzgarların ve yağışın etkisi altına gireceği belirtilerek “İBB tüm birimlerini uyararak alarma geçti. Sağanak ve şiddetli yağışın yanı sıra kuvvetli rüzgârın hafta başına kadar aralıklarla fırtına seviyesinde saatte 30 ila 100 km hıza ulaşacağı tahmin ediliyor.” denildi.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

KTÜ’de Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Deniz Ticaretine Etkileri Ele Alınacak
Yalova'dan 10 Ayda 915 Milyon Dolarlık İhracat
Karadeniz'de Dron Saldırısında Vurulan Dev Gemi İstanbul Boğazı'ndan Geçirildi
Yunanistan’dan İsrail’e Gidecek Yolcu Gemisine Bomba İhbarı
28 Kişinin Hayatını Kaybettiği Filo Jet Faciasında Ailelerden Suç Duyurusu