İzmir depreminde kaybolan tekne 1 yıl sonra bulundu

İzmir'deki depremde deniz suyunun taşması sonucu kaybolan tekne, 1 yıl sonra bulunarak sahibine teslim edildi.

Sığacık ilçesi açıklarında balıkçı teknelerinin radarına bir Tekne takıldı. Batığı inceleyen balıkçılar, teknenin Selin Ceren Arslan Erkoke'ye ait olduğunu ve 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremin ardından deniz suyun taşmasıyla kaybolduğunu belirledi.

Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen Erkoke, başka bir teknenin yardımıyla teknesini kıyıya yanaştırdı.

Erkoke, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaybolan teknesini bulduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Depremden üç gün önce aldığım teknemin keyfini hiç çıkaramamıştım. Teknemin adı Yaman. Yaman'ı baştan aşağıya yenileyip yeniden suya çıkarmak için bekleyeceğim." dedi.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde Geleneksel Balık Günü Buluşması Gerçekleşti
Bakan Uraloğlu: "23 Yılda Antalya'nın Ulaşım ve İletişim Altyapısına 244,6 Milyar Lirayı Aşan Yatırımlar Gerçekleştirdik"
Çeşme Açıklarında Mülteci Hareketliliği: Sahil Güvenlik Mülteci Botunu Takip Etti
MSC Türkiye, Çanakkale Boğazı’nı Transit Etti
Hareket, Marin Hizmetleri ile Global Liderlik Hedefini Güçlendiriyor