İzmir'de Petrol Boru Hattında Hırsızlık: Suçüstü Yakalandılar

İzmir'in Aliağa ilçesinde TÜPRAŞ boru hattına girerek petrol çaldığı iddia edilen kişiler, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde petrol boru hattından özel düzenekle hırsızlık yaptığı belirlenen 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin kazı yaparak boru hattına bağladıkları hortumla petrolü yaklaşık 700 metre ötedeki çalılık bölgedeki tanklara aktardıkları tespit edildi.

Yapılan incelemede piyasa değeri 150 bin lira civarı yaklaşık 20 ton mazot, dağlık arazide ağaç dalları ve yeşil branda ile gizlenmiş 3 bin litre kapasiteli dört adet plastik mazot tankı bulundu. Ayrıca ekipler tarafından yapılan incelemede plastik mazot tanklarının hortum vasıtası ile ortada bulunan bir ana hortuma bağlandığı ve bu ana hortumun çalılıklar içerisinden yer altındaki dolum alanına ulaştığı belirlendi.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Alınteri Feribotları GESTAŞ Filosuna Katıldı
KTU DUİM Mezunları Balık Günü’nde Denizcilik Camiası Sürmene’de Buluştu
Kemer Baraj Gölü’nde Su Ürünleri Avcılığına Sıkı Denetim
Tuzla'da Yanan Gemi Söndürüldü
Tekirdağ'da Deniz 20 Metre Çekildi, Sahil Havadan Görüntülendi