İzmir'den Foça, Mordoğan ve Urla'ya Deniz Seferleri Yeniden Başlıyor

İzmir merkezinden Foça, Mordoğan ve Urla'ya deniz seferleri 24 Haziran Cumartesi gününden itibaren başlıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, hafta sonları ve resmi tatillerde düzenlenen seferler, 3 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek.

Konak-Foça arasında sefer yapacak gemi, saat 08.00'de Konak'tan, saat 19.00'da da Foça'dan kalkacak.

Karşıyaka-Konak-Urla seferi yapacak gemi, saat 08.20'de Karşıyaka'dan, 08.40'da Konak'tan, saat 19.00'da Urla'dan; Karşıyaka-Konak-Mordoğan seferini yapacak gemi ise saat 08.10'da Karşıyaka'dan, 08.30'da Konak'tan, saat 19.00'da da Mordoğan'dan hareket edecek.

Karşıyaka-Konak-Mordoğan seferleri ile Konak-Foça seferlerinin ücretinin tek yön 75 lira, Karşıyaka-Konak-Urla seferleri ise tek yön 50 lira olarak belirlendi.

Seferlerde indirimli, ücretsiz geçiş kartlarının geçerli olmayacağı, 7 yaş altı çocukların ebeveyni ile olmak kaydıyla seferlerden ücretsiz faydalanabileceği belirtildi.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Hareket, ESTA Mükemmellik Ödülleri’nde Türkiye’yi İki Kategoride Temsil Edecek
Kruvaziyer Sektörüne %100 İş Garantili Eğitim Geliyor
İstanbullular Bayramda Deniz Ulaşımını Tercih Etti
“Tradition To Trail” İle Geçmişten Patikalara Uzanan Eşsiz Deneyim
Aydın’da 29 Düzensiz Göçmen Yakalandı