İzmit'ten Büyükada'ya vapur seferleri 26 Temmuz'da başlıyor

İzmit Büyükada vapur seferlerinin 26 Temmuz-13 Ağustos tarihlerinde sadece pazar günleri gerçekleştirileceği belirtildi.

İzmit-Büyükada vapur seferleri 26 Temmuz Pazar günü başlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İzmit Büyükada vapur seferlerinin 26 Temmuz-13 Ağustos tarihlerinde sadece pazar günleri gerçekleştirileceği belirtildi.

Büyükada seferleri gidiş-dönüş tam bilet fiyatının 27, öğrenci tarifesinin ise 25 lira olacağı aktarılan açıklamada, seferlere Darıca'dan katılacak vatandaşlara farklı ücret tarifesi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, İzmit Körfezi'nde gezi yapmak isteyenler için düzenlenecek "Mehtap Turları"nın da 24 Temmuz-12 Eylül arası her cumartesi ve pazar günü düzenleneceği kaydedildi.

 

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Begüm Doğulu Uyarmıştı: “Marinalardaki Bakımlar Yangına Davetiye Çıkarıyor”
Füze Saldırısının Ardından Ras Laffan’da Neler Yaşandı?
Yalıkavak Marina’dan Yangın Açıklaması: Can Kaybı Yok
Bodrum’da Marina Faciası: 7 Motoryat Yanarak Battı
KTÜ DUİM Mezunlar Derneği’nden Orta Doğu Gerilimi Uyarısı