Kampanya 1 Ekim'de başlıyor

İDO dış hatlar biletini erken alan 20.000 araç ve 200.000 yolcu ekim ayı boyunca avantajlı olacak.

İDO dış hatlar biletini erken alan 20.000 araç ve 200.000 yolcu ekim ayı boyunca avantajlı olacak.

1 Temmuz tarihinden itibaren Bandırma hattında uygulamaya konulan ve daha sonra diğer dış hatlarda da başlanan dinamik fiyatlandırma sisteminde erken bilet alan yüz binlerce yolcu, indirimli olarak seyahat etti.

Gelen müşteri taleplerini de dikkate alan İDO, yeni bir kampanya ile 1-31 Ekim tarihleri arasında tüm dış hatları (Yenikapı-Bandırma, Yenikapı-Yalova, Yenikapı-Bursa, Yenikapı-Armutlu, Kartal-Yalova, Pendik-Yalova) kapsayacak kampanyada, 200.000 yolcu, 20.000 araç bileti kampanyalı fiyatlardan satışa sunulacak.

Kampanyalı biletler yolcu 3 TL, araç 10 TL den başlayan fiyatlardan satışa sunulacak
Ekim ayı boyunca sürecek kampanyanın biletleri, 22 Eylül’ den itibaren satışa sunulacak. Farklı promosyonel alternatiflerle yolcularını planlı seyahate teşvik eden İDO’ da kampanyalar, 2012 yılında da devam edecek.

İDO yolcuları, bilet fiyatlarını kurumun web sitesinden, çağrı merkezinden ve bilet satış noktalarından öğrenip işlem yapabilecekler.


 

GÜNCEL Haberleri

Karadeniz Hırçınlaştı, Dalgalar 3 Metreye Yaklaştı
İMEAK DTO’nun Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit Oldu
Palamut Bolluğu Çileye Dönüştü, Liman Balık Çöplüğüne Döndü
500 Metre Ağ Atan Kaçak Avcılar Vatandaş İhbarıyla Engellendi
Bosphorus Boat Show’un Tarihi Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Değişti