Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

Kırklareli ve ilçelerinde kar yağışı devam ederken Bulgaristan’a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı’nda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 1 ile 3 derece olduğu Kırklareli’nde, merkeze bağlı Dereköy’de dün akşam başlayan ve yer yer devam eden kar yağışı merkez ilçe başta olmak üzere Kofçaz, Babaeski, Vize, Pehlivanköy, Demirköy ve Pınarhisar ilçelerine de ulaştı.

Karın etkili olduğu Bulgaristan’a açılan sınır kapısının bulunduğu Dereköy’de kar kalınlığı 10 santimetre olarak ölçüldü. Dereköy Sınır Kapısı ile Kofçaz, Vize, Demirköy ilçelerinde karla mücadele devam ediyor. Istarga Yokuşu’ndaki buzlanma nedeni ile Dereköy Köyü-merkez arasında ulaşım güçlükle sağlanırken, jandarma ekipleri bu bölgede sürücülerin zincirsiz trafiğe çıkmasına izin vermiyor.

Yetkililer, Kırklareli ve ilçelerinde kar yağışının gün boyunca devam edeceğini kaydetti.

AA

GÜNCEL Haberleri

Samsun Limanı Toz Duman
DEHUKAM Koordinatörlüğünde “Mavi Ekonomi Konsorsiyumu” Kuruldu
Lucien Arkas Sanat Merkezi Kapılarını Açtı İzmir’de Sanat Rotasının Yedinci Durağı
Genç Denizcilerin Mesleki Eğitimine Stratejik Destek
Mersin Limanı'nda 19 Kilo Kokain Ele Geçirildi, Vali Ekibi Tebrik Etti