Kara&Deniz gündem belirliyor

Türkiye'nin en şık Kara, Lojistik ve Deniz Ticareti Gazetesi Kara&Deniz gündem belirleyen konuları ile okuyucuları ile buluşuyor.

İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayınlanan, Selçuk Onur'un Genel Yayın Yönetmenliğini üslendiği, Türkiye'nin en şık Kara, Lojistik ve Deniz Ticareti Gazetesi Kara&Deniz gündem belirleyen konuları ile okuyucuları ile buluşuyor.

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayınlanan, Selçuk Onur'un Genel Yayın Yönetmenliğini, Hakkı Şen'in ise Genel Koordinatörlüğünü üslendiği, Türkiye'nin en şık Kara, Lojistik ve Deniz Ticareti Gazetesi Kara&Deniz, gündem belirleyen konuları ile okuyucuları ile buluşuyor.

Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın "Türk Boğazları'nda geçiş yapan gemiler için ALTIN FRANK ücretlerini üst limitten uygularız" sözü ile gündem oturan Petrol trafiği ve Türk Boğazları Recep Canpolat imzasıyla Kara&Deniz Gazetesi'nin manşetine taşındı.

Güçlü editör yapısı ve 25 bin dağıtımı yapılan Kara&Deniz Gazetesi, 17 Ocak 2011 Pazartesi'nden itibaren okuyucu ve abonelerin beğenisine sunuluyor.

Kara&deniz Gazetesi'nin 5. Sayısı

Virahaber

GÜNCEL Haberleri

Silivri Açıklarında Çarpışan İki Gemi Kaptanının Telsiz Kayıtları Ortaya Çıktı: "Alsu, İskeleye Kır"
Suudi Tankeri, Hürmüz Boğazı’nda "Güvenlik" Olayına Karıştı: 2 Denizci Hayatını Kaybetti
Kurupelit Yat Limanı'ndaki Yosunlaşma ve Koku Problemine Çözüm
Tuğberk İmamoğlu’nun İşletmecisinden Açıklama: “En Büyük Önceliğimiz 10 Denizcimize Ulaşılması”
Silivri Açıklarında Çarpışan İki Geminin Kayıp 10 Mürettebatı İçin Telsizden Yardım Çağrısı Yapıldı