Karantina Haberleri Gelmeye Devam Ediyor

Ukrayna'dan Ro-Ro Gemisiyle Sakarya'nın Karasu ilçesi limanına getirilen 88 Türk vatandaşı tır şoförü, koronavirüs salgını kapsamında önlem olarak karantina altında tutulmak için öğrenci yurduna yerleştirildi.

Çin'de ortaya çıkıp ve tüm dünyada korkutucu bir şekilde yayılmaya devam eden koronavirüsüne karşı Türkiye’de sıkı önlemler alınmaya devam ediyor.

Uluslararası taşımacılık yapan 88 tır şoförü Ro-Ro gemisi ile Karasu Limanından ülkeye giriş yaptı. Yapılan ilk sağlık taramasından sonra şoförler, polis eşliğinde 2 otobüs ile Sakarya'nın Serdivan ilçesine bağlı Arif Nihat Asya Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda da bir kez daha kontrolden geçirilerek yurda yerleştirildi.

Yurt girişinde AFAD, UMKE, polis ve sağlık ekipleri hazır bulundu. Ukrayna'dan gelen şoförler kayıtları yapıldıktan ve 2'nci sağlık taramasından geçirildikten sonra 14 gün boyunca kalacakları odalarına yerleştirildiler.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

YAPAY ZEKA DESTEKLİ AKILLI VİNÇLER, İSDEMİR LİMANI’NDA
IBIA’DAN MFM SİSTEMLERİNE İLİŞKİN ÖZEL EĞİTİM PROGRAMI
Hareket, ESTA Mükemmellik Ödülleri’nde Türkiye’yi İki Kategoride Temsil Edecek
Kruvaziyer Sektörüne %100 İş Garantili Eğitim Geliyor
İstanbullular Bayramda Deniz Ulaşımını Tercih Etti