Kayalıklara çarpan lüks can pazarı!

Mersin'de içerisinde 2'si çocuk toplam 9 kişinin bulunduğu yat kayalıklara çarptı. Su alarak batmaya başlayan yatta bulunanlar, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Mersin'de edinilen bilgilere göre, kaptan Yaşar San'ın kullandığı yat dün öğlen saatlerinde denize açıldı. 14 metre uzunluğundaki yat, akşam saatlerinde merkez Mezitli ilçesi Soli Halk Plajı'nın 100 metre uzağındaki kayalıklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle dümeni kilitlenen ve kayalıklara oturan yat su almaya başlayınca içindeki 2'si çocuk 9 kişi denize atladı.

Bölgede kafe işleten ve gönüllü cankurtaranlık yapan Oktay Öztürk ile çevredekiler kano ve tekneyle 9 kişiyi kurtararak kıyıya çıkardı. Kayalıklara oturan yat ise daha sonra bulunduğu yerden kaldırıldı.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Füze Saldırısının Ardından Ras Laffan’da Neler Yaşandı?
Yalıkavak Marina’dan Yangın Açıklaması: Can Kaybı Yok
Bodrum’da Marina Faciası: 7 Motoryat Yanarak Battı
KTÜ DUİM Mezunlar Derneği’nden Orta Doğu Gerilimi Uyarısı
Çatalca'da Kıyıya Vuran Füze Başlığı İmha Edildi