KEGM’ye 59 İşçi Alınacak

İkinci kaptan, ikinci mühendis, büro personeli, tekniker, gemici ve yağcı unvanlarında olmak üzere 59 personel alınacak.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü daimi işçi statüsünde 59 kişilik personel alımına ilişkin ilanı yayınladı.

İlandaki açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“09/08/2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde ekli dosyada belirtilen sayıda ve ünvanda personel alınacaktır.

Aşağıda belirtilen personel alımına dair ilan 16-22 Temmuz tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu web sayfası duyurular bölümünde ilan edilmiştir.

İlanda belirtilen şartlara sahip adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen ya da Türkiye İş Kurumu web sayfasına elektronik ortamda yapabileceklerdir. Genel Müdürlüğümüze yapılan başvuruların geçerliliği bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Vira Haber 

GÜNCEL Haberleri

Atlas Okyanusu'ndaki Lüks Yolcu Gemisinde Hantavirüs Alarmı: 3 Ölü
Kanarya Adaları Hantavirüsü Bulunan Geminin Adaya Yanaşmasına Karşı
Bandırma Vapuru'nun Yeni Yeri Hazırlanıyor: Karadan Yürütülecek
Kızılırmak'a Rengini Veren Fadlum Irmağı 8 Ay Sonra Yeniden Coştu
Tekirdağ'da Çevre ve İklim Zirvesi: Sıfır Atık İçin Ortak Çağrı