Kerç Boğazı’nda arama çalışmaları durduruldu

Rusya’nın Kerç Boğazı açıklarında yanan 2 geminin söndürme çalışmaları ve denizcilerin arama çalışmalarının durdurulduğu açıklandı.

Rusya Denizcilik ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Kerç boğazında geçtiğimiz günlerde yaşanan yangına dair çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Yapılan açıklamada, gemilerde yangının sürdüğü ama yangının şiddetinin azaldığı yangın söndürme çalışmalarının kontrollü olarak durdurulduğu belirtildi.

Açıklamada kayıp olan 6 denizcinin bulunması için yangının gerçekleştiği 21 Ocak tarihinden beri helikopterler ve arama - kurtarma botlarıyla çalışma yaptığı ancak denizcilerin tespit edilemediği vurgulanarak tümüyle ümit kesildiği için arama çalışmalarının durdurulduğu aktarıldı.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

KTÜ’de Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Deniz Ticaretine Etkileri Ele Alınacak
Yalova'dan 10 Ayda 915 Milyon Dolarlık İhracat
Karadeniz'de Dron Saldırısında Vurulan Dev Gemi İstanbul Boğazı'ndan Geçirildi
Yunanistan’dan İsrail’e Gidecek Yolcu Gemisine Bomba İhbarı
28 Kişinin Hayatını Kaybettiği Filo Jet Faciasında Ailelerden Suç Duyurusu