KIYEM-7 personelini arama çalışmaları sürüyor

Şile'de batan geminin mürettebatını kurtarmak için müdahale ederken fırtına sebebiyle kayalıklara çarparak alabora olan KIYEM-7 Acil Müdahale botunda bulunan Kıyı Emniyeti Personelinin isimlerine ulaşıldı.

KIYEM-7 isimli Acil Müdahale botunda bulunan, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personelinden Ahmet Kasarcı ve Tuncay Sordan'ın kurtarıldığı, ancak KIYEM-7 botunun personelinden Cemil Özben, Mehmet Genç ve Turgay Sarıboğa'nın hala kayıp olduğu Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden gelen haberler arasında.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kurtarma ekipleri kötü hava koşulları ve havanın kararmasına rağmen kayıp olan mesai arkadaşlarını bulmak için arama-kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Can kurtarmak için bölgeye giden ve görev yaparken kaza yapan denizcilerimiz için dua ediyor, kurtarma çalışmalarına devam eden Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerine Allah yardımcı olsun diyoruz.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Midilli’den Gelenlere Şap Önlemi
Atlas Okyanusu'ndaki Lüks Yolcu Gemisinde Hantavirüs Alarmı: 3 Ölü
Kanarya Adaları Hantavirüsü Bulunan Geminin Adaya Yanaşmasına Karşı
Bandırma Vapuru'nun Yeni Yeri Hazırlanıyor: Karadan Yürütülecek
Kızılırmak'a Rengini Veren Fadlum Irmağı 8 Ay Sonra Yeniden Coştu