Kıyılar Atlı Jandarmalara Emanet

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, yaz aylarında yoğunluğun yaşandığı sahil bölgeleri, atlı jandarma timi tarafından denetleniyor.

Alınan bilgiye göre, atlı jandarma timi, hafta sonlarında aşırı yoğunluk yaşanan Eşkel, Eğerce, Ayazma ve Söğütpınar sahillerinde emniyet ve asayiş hizmetleri için devriye görevine başladı.

Mudanya Jandarma Komutanlığının talebi üzerine yaz mevsiminin sonuna kadar sahilleri denetleyecek olan tim, orman yangınları, define avcılığı, hırsızlık ve kapkaç suçlarının yanı sıra boğulma ve tacizcilerle mücadele konusunda da görev yapacak.

Yabancı dil bilen personeliyle bölgeye gelen turistlere gönüllü rehberlik hizmeti de sunacağı belirtilen tim, ağaçlık alanlarda piknik yapan vatandaşları orman yangınları konusunda uyaracak.

 

AA

GÜNCEL Haberleri

Türk Armatörler Birliği'nden Karadeniz Uyarısı: "Rusya ve Ukrayna Limanlarına Seferler Yeniden Değerlendirilmeli"
Antik Limanların Binlerce Yıllık Serüveni Bu Kitapta Buluştu
GEMİMO'dan Sivil Denizcilere Yönelik Saldırılara Tepki: "Türk Bayraklı Gemiler Hedef Alınmamalı"
Aliağa Heyetinden Midilli'ye Resmi Ziyaret
Bodrum’da Süper Yatlara 21 Tankerle 600 Bin Litre Yakıt İkmali