Kopak Çayı ıslah edildi

Antalya Deniz Ticaret Odası girişimiyle Lara bölgesinde su sporları işletmeleri için sıkıntı oluşturan Kopak Çayı ağzının ıslahı sorunu çözümlendi.

Antalya Deniz Ticaret Odası girişimiyle Lara bölgesinde su sporları işletmeleri için sıkıntı oluşturan Kopak Çayı ağzının ıslahı sorunu çözümlendi.

Lara bölgesinde faaliyet gösteren su sporları ve dalış okulları daha önce teknelerinin ani değişen hava ve deniz koşullarında sığınabileceği herhangi bir liman ya da barınak bulunmaması nedeniyle sıkıntı yaşamaktaydı. Antalya Deniz Ticaret Odası tarafından konuyla ilgili girişimde bulunulması neticesinde, Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Kopak Çayı ağzında ıslah ve düzenleme çalışmaları yapılarak bölgedeki su sporları işletmelerinin yaşadığı sorun giderildi.
 

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Karadeniz Hırçınlaştı, Dalgalar 3 Metreye Yaklaştı
İMEAK DTO’nun Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit Oldu
Palamut Bolluğu Çileye Dönüştü, Liman Balık Çöplüğüne Döndü
500 Metre Ağ Atan Kaçak Avcılar Vatandaş İhbarıyla Engellendi
Bosphorus Boat Show’un Tarihi Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Değişti