Koramiral Erenoğlu tutuklandı

Balyoz soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen 5 askerden, aralarında Koramiral Abdullah Can Erenoğlu'nun da bulunduğu 4 kişi tutuklandı. 1 asker ise serbest bırakıldı.

Balyoz soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen 5 askerden, aralarında Koramiral Abdullah Can Erenoğlu'nun da bulunduğu 4 kişi tutuklandı. 1 asker ise serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen, aralarında Güney Deniz Saha Komutanı Abdullah Can Erenoğlu, Tuğgeneral Mustafa İlhan'ın da bulunduğu 5 asker, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından sorgulanan askerlerden Koramiral Abdullah Can Erenoğlu, Tuğgeneral Mustafa İlhan ile Kurmay albaylar Önder Celebi ve Ender Kahya, "Darbeye teşebbüs" suçundan tutuklandı. Kurmay Albay Yusuf Afat ise mahkemece serbest bırakıldı. Tutuklananlar Hasdal Askeri Cezaevi'ne gönderildi.

Star

GÜNCEL Haberleri

Ayvalık Açıklarında Durdurulan Teknede 158 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Bodrum'da Yazdan Kalma Günler: Sahiller Dolup Taştı, Kruvaziyerle 274 Turist Geldi
Sahile Vuran Ölü Yunuslar Tedirgin Ediyor
Bolu'da 350 Kilo Sazan Kurtarıldı
SMM 2026 Denizcilik Dönüşümüne Yön Verecek