Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı

Meteoroloji, Doğu Akdeniz'de kuvvetli yağışların ve fırtınanın 18-20 Aralık tarihleri arasında etkili olacağını, bu konuda yetkililerin ve vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Meteoroloji, Doğu Akdeniz'de kuvvetli yağışların ve fırtınanın 18-20 Aralık tarihleri arasında etkili olacağını, bu konuda yetkililerin ve vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Adana Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan meteorolojik uyarıda, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde 18-20 Aralık tarihleri arasında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olacak. Metrekareye 20 ile 50 kilogram, yer yer 51 ile 100 kilogram yağmur düşmesi bekleniyor. Ayrıca, gece saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey ve doğu yönlerinden etkili olacağını da bildirildi.

Yetkililer, sağanak yağmur ve fırtınanın oluşturacağı olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda ilgilileri ve vatandaşları uyardı.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Tuzla’da Yerli Tekne ve Yat Üreticileri Deniz Festivali’nde Buluştu
Begüm Yachting Dünya Yatçılığının Liderlerini Alfa Nero’da Buluşturdu
10. Dönemin Son Meclis Toplantısı Yapıldı
WISTA Türkiye “White Party”de Denizcilik Sektörü Geleceğin Kadın Denizcileri İçin Buluştu
The Italian Sea Group ve Mutlutur Yatçılık’tan Stratejik İş Birliği