Likya Yolu'nda şaşırtan doğa olayı

Antalya Kumluca'daki Gelidonya Feneri'nden Likya Yolu yürüyüşüne çıkan bir ekip, denizde aynı anda oluşan yedi hortumu görüntüledi. Hortumlardan dördü denize kadar inerken, üçü havada oluşup kayboldu.

DHA'nın haberine göre; hafta sonu İstanbul'dan Kumluca'ya gelen 40 banka çalışanı, tarihi Likya Yolu güzergahındaki doğa yürüyüşünde, nadir rastlanır bir doğa olayıyla karşı karşıya geldi. Likya Yolu güzergahındaki tarihi Gelidonya Feneri'ne çıkan grup, buradan Beşadalar manzarasıyla birlikte Akdeniz'de aynı anda oluşan yedi hortumu izledi.

Yürüyüş grubundan Tufan Çetiner, hortumları görüntüledi. Gelidonya Feneri'ne çıktıklarını, Adrasan istikametine giderken denizde oluşan yedi hortum gördüklerini belirten Çetiner, “Yan yana oluşmuşlardı. Dördü denizle bağlantı kurdu, üçü ise havada oluşup daha sonra kayboldu. Yaklaşık yarım saat kadar bu görüntü sürdü. Ben hayatımda hiç böyle sahne görmedim, çok etkileyiciydi" dedi.

GÜNCEL Haberleri

KTÜ DUİM Mezunlar Derneği’nden Orta Doğu Gerilimi Uyarısı
Çatalca'da Kıyıya Vuran Füze Başlığı İmha Edildi
İran’dan Katar’daki Ras Laffan Sanayi Bölgesi’ne Yeni Saldırı
ABD: "Hürmüz Boğazı Yakınlarındaki Füze Rampalarını Vurduk"
Bodrum-Kaş Arası Denizlerde Fırtına Uyarısı