Lojistiğin yeni açılımı e-ticaret

E-Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği (ETİCAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Erdem, lojistiğin e-ticaret için kilit noktası olduğunu vurguladı.

E-Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği (ETİCAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Erdem, lojistiğin e-ticaret için kilit noktası olduğunu vurguladı.

ETİCAD’ın Türkiye’de e-ticaretin sektör olarak algılanması ve birçok alanda faaliyet göstererek koordinasyon sağlamasına yönelik kurulduğunu belirten Erdem, bunun ülke kankınmasında büyük önem taşıdığını ifade etti. Sektörün her yıl ortalama yüzde seksen artış göstermesiyle öneminin artıp gözlerin e-ticaret sektörüne döndüğünü belirtirken sektörün sağlıklı büyümesi için diğer sektörlerle koordinasyon yürütülmesi gerektiğini de cümlesine ekledi. Erdem, her iki sektörün birlikteliğinin büyük bir güç doğuracağını ve bu gücün sektörel işbirliklerinin önemini tüm dünyada daha fazla ortaya çıkartıcağını belirtti.
 

GÜNCEL Haberleri

Çanakkale Boğazı’nda Karaya Oturan Dökme Yük Gemisi Yüzdürüldü
Yalova'da Yelkenli Tekne Alabora Oldu, Yaşlı Adam Kurtarıldı
POSEIDON Engineering ve DNA Marin'den Dev Proje
UIM F1H2O Dünya Şampiyonası Kırgızistan Grand Prix'si Yarın Başlayacak
Deniz Kaplumbağaları Koruma Alanında Kural İhlallerine 699 Bin TL Ceza